PANIK!

| Postat i: dagbok
 
Gått runt med en klump i magen och halsen.. men inte för att jag mår dåligt eller känner mig ledsen. Jag är orolig, rädd, nervös och kan inte sluta tänka på vad jag kommer att komma in eller om jag ens kommer in på universitetet. Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in någonstans men tänk om jag kommer in på något jag inte vill.
 
Jag har övertalat mig själv att alla mina utbildningsval jag har gjort är bra och att det inte spelar någon roll vilken av de jag kommer in, bara jag kommer in haha. Men jag vet inte nu, det jag mest vill komma in har sjukt höga poäng och jag fruktar att jag inte kommer komma in på det och kommer bli extremt ledsen att jag inte kommer komma in.
 
Men det jag är mest rädd över är att jag inte kommer in någonstans? Vad ska jag göra med mitt liv då? Jag är liksom inte beredd på det. Jag har alltid fått gå i den skolan jag velat gå och i bra skolor dessutom. Mina föräldrar har sedan jag fötts tjatat på studier är det viktigaste i livet. Utan studier kan man inte komma någon vart. Båda mina föräldrar och alla i min familj har diplom från universitet och är proffesionella. Så en sådan fråga som att inte studiera i universitet finns ej. Men nu med nya betyg systemet som har förstört för oss 95:or och alla som har fått lida av den så vet jag inte hur min framtid kommer att se ut. Så jag hoppas jag kommer in någonstans..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: