Girls just wanna have fun..

| Postat i: party

 

Igår så firade vi min kompis Mikaela som fyllde 18 bast. Grattis gumman! Vi mingla lite hemma hos henne med goda cupcakes och champagne därefter drog vi ut och klubba på sommar, det var riktigt kul. Hoppas er lördag var minst lika bra.

Puss!


Thank god it is friday..

| Postat i: dagbok
 
Hello sweeties !
Den här veckan har vart den värsta veckan ever, vill bara ha sommar nu och inte behöva tänka på skolan och alla jävla lärare som inte tar hänsyn till allt skit vi gör för deras jävla ämne. Man kämpar som in i helvete ett helt jävla år för att sedan få ett skit betyg. Jag O R K A R inte mer.
 
Hade nationella prov i matte 4c i onsdags det gick seriöst åt helvete om jag klarar kursen blir jag fan förvånad. Varför måste skolverket göra så otroligt svåra prov ? Vill dom verkligen att alla ska få F? Såklart så kan inte alla få A det förstår jag men åtminstone ett E borde vara enkelt att få.
 
Idag så prata jag med min lärare angående mitt engelska betyg och jag anser att jag kan mer engelska än svenska och trott att jag låg på B en hel termin. Så ni kan tänka er hur sur man blir när hon säger att jag ligger på ett C ? Say what? Jag har fått B på nästan allt jag gjort under terminen, kom inte till mig nu på slutet och säg att jag har ett C, då man inte kan göra något? Ni kan tänka er hur sur man blir som gått i en engelsk skola, bott i USA ett år, fått ett A i IGCSE i engelska från Cambridge university. Jag förtjänar fan A i jävla engelska, vette fan hur ni bedömmer på gymnasiet. Åh orkar inte med mitt liv! -.-
 

Eurovision Song contest

| Postat i: dagbok


Tjena!
Ooups, i did it again. Har inte skrivit på en vecka ungefär men det är för jag hade fysik kursprovet i fredags och pluggat som tusan till det.

Men just nu håller jag på kolla på Eurovison. Måste ju se hur Sverige styr upp allt ;) hahah och som vanligt ska vi driva om oss själva och allting. Loreen var grym och Eric Saade är snygg som alltid dock tycker jag Robin suger. Haha hejar på Norge, älskar deras låt ! :)

 


Bad girls have more fun!

| Postat i: dagbok

Igår natt så var jag på premiären av klubben Sommar! Som var helt grym dock lite för mycket folk så man kunde knappt andas men annars var det nice. 6 st dansgolv med olika musik genre och så hade dom pingisbord och andra najsiga grejer.


Idag ska jag hem till min kompis Kevin han ska ha grillfest. Kommer bli min första grillning i år (eller i Sverige, för jag grillade ju i Chile i början av året när jag var där). Ska bli riktigt kul och mysigt! 


Get lucky

| Postat i: musik
 
 
Fyfan vad jag älskar den här låten ! Har alltid gillat Daft punk men den här låten asså oh my god! Pharell Williams röst den där sköna rytmen asså aaagh, eargasm! Har fan sönderspelat den här låten senaste veckan.

Ludde

| Postat i: dagbok

 

Kolla vad jag ska få passa tills på söndag/måndag. En liten vit hårboll! Haha mammas arbetskamrat ska till Malmö ett par dagar och jag ska få passa hennes hund Ludde. Jätte söt vovve som ser ut som en liten björnunge.


Läroverksfejden

| Postat i: dagbok

 

Idag så var det sista grenen i läroverksfejden, fotbollen. Läroverksfejden är en årlig tävling mellan de 4 skolorna; Östra Real, Norra Real, Kungsholmen och Södra latin. Vi tog hem priset på fotbollen (som vanligt) ingen av de andra skolorna har någonsin slagit oss. Men dock så vann vi inte själva läroverksfejden tror Kungsholmen vann i år. Men det var kul att kolla på fotbollen i alla fall.

 

 


Rayos de sol

| Postat i: dagbok

 

Heello sunshines!

Vilket härligt väder det var idag, varmt och skönt. Helt underbart! Vi har indier på besök i skolan och vi i klassen gav dom en sightseeing genom Stockholm. Från Kungsträdgården ner för gamla stan där jag köpte en god frapino på Espresso house sen fortsatt vi tills vi kom till söder. Vi träffa på han från Lyxfällan uppe på ett berg på söder. Han höll på spela in där. Höhö.

Sen åkte vi tillbaka till Östra. Jag låg på fotbollsplanen med tjejerna (och killarna) och sola och lyssna på musik. Fyfan vad bäst. Det här är vad jag mest gillar med Östra helt seriöst ligga på fotbollplanets konstgräs och sola med skön musik. Kommer sakna det här när jag tagit studenten.

Härligt fast endå rätt onödig skoldag haha.
Puss på er!

 

 


Waffles with nutella

| Postat i: dagbok


Godmorgon!
Vakna och gjorde några goda våfflor med nutella som en äkta wifey. Haha nu ska jag dra till Dalarö och sola vid stranden och bara chilla. Lägger upp bilder sen.
Have a nice sunday,
Mischy <3


Första maj tvåtusentretton

| Postat i: dagbok
 
Idag har dagen spenderats i sängen och bara chillat och vart allmänt lite bakis efter igårs vilda festandet. Imorgon har jag skriftliga nationella i engelska och eftersom vi redan fått prov pappret typ eller alltså vad det handlar om så har jag läst igenom och kollat lite argumenter inför det. Jag har även pluggat lite kemi eftersom jag har ett litet prov nu på fredag. Men annars har jag bara chillat i min kära stora säng, kollat på serier, läst bloggar och tjockat mig med godis från igår och jordgubbar med smält choklad haha.. 
Kisses,
Mischy <3

SUPER RICH KIDS WITH NOTHING BUT FAKE FRIENDS

| Postat i: party

Thinking about you - Frank Ocean

| Postat i: musik
 
Dör för Frank Ocean's röst. Älskar den här låten ! <3