Glad Midsommar !

| Postat i: dagbok
Flowers, Wreaths and Hair / sisterhoodTumblrDessert// | via Tumblrebbarosler -
Bilder från weheartit

Shopping..

| Postat i: fashion
 
Har seriöst gjort slut på alla pengar nu när det är rea överallt haha dock så är majoriteten av grejerna jag köpt inte på rea hahah men det här är vissa grejer jag köpt idag i alla fall, vita linnet kommer från Vero Moda och koastade 229:-, leopardlinnet och smyckerna är från Bik Bok och var 50% respektive 70% rea på dem men kommer inte ihåg riktiga priset, pyjamasshortsen kostade 99:- och skärpet 79,50:- från H&M och den lila klänningen (bild ej rättvis, jätte fin färg IRL) från Indiska för 299:-.
 
Ibland så tänker jag att det är dåligt för min ekonomi att bo 5 min från ett köpcentrum som jag kan gå till men å andra sidan är det skönt, vad vore jag utan affärer att kolla på. Jag är nog en riktig shopaholic. Även om jag inte alltid visar grejerna jag köpt men fyfan vad jag köper ni skulle bli helt tokiga !

The Bling Ring

| Postat i: dagbok
 
Var på bio och såg filmen The bling ring med min babe Putie, filmen var sjukt bra man önska man levde livet som i filmen dock är priset man får betala inte den mest lockande. Men hade det jätte mysigt med min kompis efter filmen drog vi till Kungshallen och åt mat och snacka om allt mellan jord och himmel. Hehe saknat att hänga med Putie, det var länge sen vi gjorde det här !

SUMMERFUCKINGBURST!

| Postat i: dagbok
Dag 1:
 Dag 2:
 
Ord kan inte förklara hur jävla grymt det var att få uppleva allting. Atmosfären, musiken, djs, publiken allt var så jävla bäst. Var där med min vän Mikaela vi hade sjukt kul tillsammans. Dansa så jag knappt kan stå upp idag hahaha men dom här två dagarna har vart helt otroliga. Ska definitivt gå nästa år om det är bra djs. Tack för allt Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Alesso, Hardwell, Dimitri Vegas & like Mike, Otto Knows, Steve Aoki, Dubvision, Galavant och Albin Myers och resten av dom som spela för en underbar helg ! 

Summerburst

| Postat i: dagbok

Nu jävlar ska vi röja stället ikväll !


Jeffrey Campbell

| Postat i: fashion
OH MY GAAD! MINA JEFFREY CAMPBELL SKOR HAR KOMMIT HEM!!! ;D
 
 
Köpte dom på Nelly för 1595 :-

Rålambhovsparken

| Postat i: dagbok
 
Efter skolavslutning åkte jag till Rålis och träffa mina kompisar Veronica och Shabnam. Vi softade i solen och drack Somersby cider, åt vindruvor och rökte vattenpipa. Sedan blev vi hungriga och åt kebab. Sommarlov, bra häng, skönt väder och god mat .. Livet är underbart ! 

Skolavslutning

| Postat i: fashion
 
Då var tvåan på gymnasiet slut. Finally, no more school och hello summer !
Nu ska klassen samlas och äta glass och vara med varandra sedan ska vi
röra oss mot Hedwig Eleonora kyrkan i Östermalm där ska vi ha vår avslutning
tillsammans med resten av skolan. Avslutningar är så tråkiga men aja whatever..
Kisses from your Mischy.. 

Uppsala

| Postat i: dagbok
 
Idag så drog vi i klassen eller bättre sakt typ 8 pers i klassen till vår mattelärares hem i Uppsala och grilla och ha det mysigt. Det var assoft faktist. Jag och några grabbar i klassen gjorde en roadtrip dit och hade det sjukt kul. Musiken på högsta och en massa nära döden situationer haha YOLO! nä driver men vi gjorde (eller chaffisen *host* Kevin) gjorde massa av dumma grejer on the road hahah undrar hur i helvete han fick körkort helt ärligt.Tror den inte kommer hålla långt i alla fall haha :P

HOLLISTER KOFTA ON SALE!

| Postat i: fashion
 
Säljer just nu min Hollister kofta på tradera så ifall ni är intresserade lägg ett bud!
Koftan köptes förra året men jag har bara använt den ett fåtal gånger. Den är i god skick. Den har inga konstigheter är bara vit och har Hollister logan på vänster bröst. Den är gjord av mjuk bomull så den är rätt mysig.
Auktionen gäller tills imorrn så skynda att lägga ett bud innan kl.18.18 ifall ni tycker koftan. KLICKA HÄR! 

Lördagsgrillning + outfit bilder

| Postat i: dagbok
Bättre sent än aldrig haha, here are some pictures.. 
 
 
 
 
 

The Hangover 3

| Postat i: dagbok

Såg nyss The hangover 3 med syskon. Haha så jäkla skön! Slutet är ju helt klart bäst haha, se den peps annorlunda från dom andra två filmerna. ;)

Nu ska jag på födelsedags-grillning lägger upp lite bilder senare eller imorrn.


Show us what you got when the motherfucking beat drops!

| Postat i: dagbok
 
Hello! Idag var jag och lämna min morbror i Arlanda för han åker till Chile. Åh, vill också åka. Men snart om exakt 17 dagar (!) sitter jag på ett plan till Cuba! OMG! Finally! Kommer bli otroligt kul ska dit med min kompis så kommer bli extra kul ! 
 
Men enough om det senare idag ska jag på klubb Victoria, mina två dj kompisar Mattias och Mike ska spela. Dom är sjukt grymma så rekommenderar verkligen att komma till Vickan ikväll ifall ni vill lyssna på riktigt bra musik. Så ses vi ikväll? ;)
Puss & kram
Camilla Fernandez

fler plagg som jag köpt..

| Postat i: fashion
 
vit kabelstickad tröja, 1500:- från Boomerang och Tommy Hilfiger tröja, 999 :-

nya somriga kläder

| Postat i: fashion
 
Malibu beach tröja, 99:- och shorts, 249:- från H&M. Rosa linne, 299:- från Zara

Cuban night

| Postat i: dagbok

Min syster är uppe i Stocholm och hälsar på tills söndagen. Vi är just nu ute och lyckades hitta en ställe nära kungsan som hade Cuban night med speciell offert på mojitos och skön latinsk musik som reggaeton och salsa osv. Som en riktig kuban var jag tvungen att ta en mojito och min syster tog en öl. Gott och härligt! ;)


PLUGGHELVETET ÄR (ALMOST) ÖVER !

| Postat i: dagbok
Large
 
Känslan då man inte behöver plugga till några fler kemi, biologi, matte eller fysik prov (eller något ämne alls) är helt jäkla underbart! Betygen rullar in som det ska haha, fick mitt B i engelska finally, YES! haha resten av betygen får jag veta nästa vecka. Men vi får väll hoppas på det bästa. Men nu är det officiellt över inget mer biologi eller kemi förens universiteten (beroende på linje jag tar) skulle vilja säga inget mer matte men bad om ett F för att kunna höja mig ville inte ha ett jävla E i matte 4c. Så det ska jag ha prov i nästa termin sen kan jag säga bye till matematik. Föresten nu när jag inte har några fler prov och inlämningar betyder det mer blogginlägg för er mina goa läsare! :D 
 
Men gud så skönt att inte behöva känna mer stress och ångest över skolan och nu håller det äntligen på att kännas som sommar. NU GÄLLER DET OCH FUCKA UR REJÄLT!