BENIDORM!

| Postat i: resor
 
Idag åker jag till Benidorm, Spanien !!!
Kommer bli sjukt kul, har aldrig tidigare vart där tidigare. Ska åka dit med familjen och Chloé. Första gången jag reser med hund. Kommer bli riktigt spännande i alla fall. Äntligen lite semester, behöver lite beach och sol ! Hör av mig om 2 veckor, eller om jag hittar wifi.
Kisses Mischy 

Chloé 1 år !

| Postat i: dagbok
 
Grattis på födelsedagen lilla vän !
Idag fyller min lilla bebis 1 år. Har nyss gjort en liten tårta och under dagen köpte jag ett par presenter. Kan fortfarande inte förstå att min lilla plutt växt så fort. Visar fler bilder av dagen senare.

Hot huez hair chalk

| Postat i: fashion
 
Morning guys!
Jag har nyligen tagit en promenad med Chloé och nu sitter jag och dricker te och ser på The real housewives of OC. Kollar aldrig på det programmet, hatar det. haha tycker kvinnorna i programmet är så jävla blåsta.  Förstår inte riktigt varför det finns så många the real housewives of miami, new york, LA osv.. Förstår inte vem kollar på sånt, men tydligen gör många det.. men aja det finns inget intressant på tv den här tiden så ja, då blir det det.
 
Men anyways igår natt höll jag på kolla på ett youtube program och såg Hot huez hair chalk, blev helt paff... det är som små runda "puder-liknande" grejer som färgar håret i olika färger som grön, blå, lila och rosa. Förra året och det här året också har dip dye varit inne och de här grejerna fungerar precis likadant bara att man inte behöver färga håret. Utan man bara trycker dom här "puder-liknande" grejerna mot håret och håret får direkt färg och man kan bara tvätta bort det med schampo om man ångrar sig. Så tycker att om man vart lite rädd eför att färga håret innan men ändå velat testa tycker jag att man ska skaffa dom här. Jag tror däremot att dom inte finns här i Sverige, men det kanske dom gör. Men dom finns i alla fall på nätet så det går att beställa. Men dom ser helt amazing, jag tror att jag kommer beställa ett paket för jag har alltid velat testa att ha lila eller rosa hår haha. Kolla på reklamen för att se hur det funkar, i know tv shop reklam kan vara fejk men om man kollar på andra youtubers som testat så funkar dom här. Helt amazing!

Antagningsbesked

| Postat i: dagbok
 
Jag har kommit in på biomedicinska analytiker programmet inriktning laboratoriemedicinUppsala universitet!!! Men blev reserv på min första och andra val så ska se hur det blir efter andra urvalet. Får uppdatera er den 6e agusti vad det blir till slut men för tillfället ser det ut att jag ska till Uppsala. :)
 

PANIK!

| Postat i: dagbok
 
Gått runt med en klump i magen och halsen.. men inte för att jag mår dåligt eller känner mig ledsen. Jag är orolig, rädd, nervös och kan inte sluta tänka på vad jag kommer att komma in eller om jag ens kommer in på universitetet. Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in någonstans men tänk om jag kommer in på något jag inte vill.
 
Jag har övertalat mig själv att alla mina utbildningsval jag har gjort är bra och att det inte spelar någon roll vilken av de jag kommer in, bara jag kommer in haha. Men jag vet inte nu, det jag mest vill komma in har sjukt höga poäng och jag fruktar att jag inte kommer komma in på det och kommer bli extremt ledsen att jag inte kommer komma in.
 
Men det jag är mest rädd över är att jag inte kommer in någonstans? Vad ska jag göra med mitt liv då? Jag är liksom inte beredd på det. Jag har alltid fått gå i den skolan jag velat gå och i bra skolor dessutom. Mina föräldrar har sedan jag fötts tjatat på studier är det viktigaste i livet. Utan studier kan man inte komma någon vart. Båda mina föräldrar och alla i min familj har diplom från universitet och är proffesionella. Så en sådan fråga som att inte studiera i universitet finns ej. Men nu med nya betyg systemet som har förstört för oss 95:or och alla som har fått lida av den så vet jag inte hur min framtid kommer att se ut. Så jag hoppas jag kommer in någonstans..

Vad var det som hände egentligen ?..

| Postat i: dagbok
Dejection on the pitch after the final whistle.
 
Efter 30 min gått på matchen hade jag bara lust och stänga av tvn eller byta kanal (som jag gjorde). Det var så hemskt och skämmigt att se Brasilien spela så dåligt. Herregud, klart att Tyskland spelar bra och jag tycker de är värda vinnare men det här var liksom skrattretande hur lätt de kunde göra mål efter mål. Blev så ledsen av att se Brasilien åka ut 7-1 !!! 7-1, hörde ni det! Vad var det som gick fel egentligen? Det som jag trodde skulle bli en av de mest spännande matcherna i VM visade sig vara ett flopp. Brasilienarna kämpade inte ens för att fånga bollen, spelarna spelade helt fel, det var som om de inte visste vad de höll på med på plan.. Helt sick ! Det är liksom Brasilien vi talar om. Landet som typ uppfann fotboll, laget är en av de bästa i världen. Det här kändes mer som ett gruppspel som ska kvala och inte som en semifinal. Anyways tyckte den här artikeln var riktigt bra, den är lite hård men sant. 

20 inrednings tips för små sovrum

| Postat i: hem och inredning
För en månad sedan så flyttade jag och min familj till en större lägenhet. Men större lägenhet betyder inte alltid stora sovrum. Jag hade ett ovanligt stort rum innan i förra lägenheten men denna gång hade jag inte den turen. Så jag kollade runt efter lite inspiration för hur man kan inreda i små rum. Här är vissa alternativ:
 
Purple brings sophistication to the room
Small Bedroom Ideas-17-1 Kindesign
Small Bedroom Ideas-28-1 Kindesign
Pristine white backdrop with single accent tone can create bright and beautiful bedroomsSmall Bedroom Ideas-37-1 KindesignEarthen hues and lovely lighting create a warm and romantic bedroomSimple and stylish space in purple
Eliminate all dark corners with several layers of lighting
Use mirrors to create more visual spaceDaft use of the vertical space on offerSmall Bedroom Ideas-11-1 KindesignNotice the woven baskets that double up as bedside table
Use the space up top clear up some room below!Small Bedroom Ideas-14-1 KindesignScone lighting is a good choice for bedrooms short on spaceSmall Bedroom Ideas-59-1 KindesignSmall Bedroom Ideas-04-1 KindesignSmall Bedroom Ideas-10-1 KindesignSmall Bedroom Ideas-12-1 KindesignSmall Bedroom Ideas-47-1 Kindesign

Brasilien VS Tyskland

| Postat i: dagbok
 
Om ett par minuter börjar vad jag tror kommer bli ett av de mest spännande matcherna som kommer spelas under detta VM. Synd, att min älskling Neymar inte kan spela, stackarn som frakturerade nedre ryggkotan. Neymar var typ mitt ända skäl som jag kollade på VM. :( Jag hejar på Brasilien men tyvärr så tror jag att Tyskland kommer att vinna.

REA!

| Postat i: fashion
 
Idag så spenderade jag dagen med att shoppa.. fyndade dessa läckerheter på REA. Sjukt snygga rosa/korall Marco Tozzi klackar från Nilson för bara 99 kr !!! och vit väskan av Holly & Whyte från KappAhl för 200 kr. Wow säger jag bara, tänk att dessa två kostade runt 400 kr innan, sick !

Let's catch up..

| Postat i: dagbok
 
Det har gått 11 månader sedan jag slutade skriva på bloggen. Mycket har hänt jag har till exempel skaffat hund, haft skiva, haft bal, tagit studenten och gjort en massa kul. Jag kollade igenom bloggen och blev riktigt sugen på att börja blogga igen. Så får vi se hur det går om ni har tur så kanske jag stannar för ett bra tag.
 
Hela det här året har vart hmm.. intressant. Jag har som sagt en liten vovve, jag skaffade henne den 13 september 2013. Hon heter Chloé, ja, som designmärket... och är världens sötaste lilla blandis mellan papillon/pomeranian/bichon frisé. Den 19 juli fyller mitt lilla hjärta 1 år. Jag älskar henne mer än allt i denna jord. Ja, jag är en riktig dog-lover eller djur-lover bättre sagt. Anyways bilderna här ovanför är på lilla Chloé, de är tagna under förra året och i år.
 
Skivan organiserade jag och mina kompisar Putie och Nafisa i Kristall. Det blev en väldigt lyckad natt, alla mina kompisar kom och jag hade superkul. hade förväntat mig en lame fest, men alla verkade ha kul och dansade en massa. Det var sjukt nice, jag blev klassens partypingla haha wonder why? ;) Min motivering var: "Att vara onykter är inte ett skam, om man som du är snäll som ett lamm och helt tamam. Festa kan du verkligen göra. Nej nu är det fan dags att föra!". Haha vill tacka alla underbara som gjorde den här natten lyckad och hjälpte till att organisera allt! 
 
För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenteeeeeen. FYFAN VA JAG ÄR BRA! Haha yes, lilla Mischy har tagit studenten och är för tillfället arbetslös. Eller som jag ser det jag har SOMMARLOV. Jag har ansökt till universitetet direkt. Vill bli klar med plugget så fort som möjligt. Men aah, resa runt och ta sabbats år skulle inte heller sitta helt fel. Men lilla jag har aldrig jobbat så money för att resa har jag ej och jag kan inte heller leva på mina föräldrars pengar. Så det får bli plugg som gäller. Nu den 11 juli får jag veta vad jag har kommit in på.. spännande! Anyways studenten var i alla fall en oförglömlig dag. Allt ifrån champagne frukosten, fotografering, lunchen, baren vi drog och söp på, utspringet, flaket, mottagningen, utgången på natten, däckningen i toaletten.. ALLT VAR HELT JÄVLA AMAZING! Tack för de fina åren klassen!