Sallad

| Postat i: fitness
 
 
Bestämde mig för att vara nyttig idag efter gårdagens matbomb så gjorde en sallad till middag som innehåller broccoli, tomat, körsbärstomat, fetaost och paprika. Hade aldrig riktigt blandat dessa grönsaker tillsammans i en sallad så det var något nytt och smakade utsökt !

David Beckham

| Postat i: fashion
 
 
Ni har nog alla sett H&M reklamen med David Beckham. O-M-G! Vad mer ska man säga? He's fucking HOT! Måste säga att han är en riktig DILF, han är nog den sexigaste och snyggaste 37 års mannen. Victoria Beckham är fan lucky..

Ego

| Postat i: dagbok

 

Var på bio och såg Ego, filmen var bra dock avskydde jag slutet. Efter bion åt vi middag i Kungshallen med tjejerna. Åt stekta nudlar, mums! Hade det jätte kul. Tack för ikväll girls ! <3

 


Primeboots

| Postat i: fashion
 
Ge mig dessa primeboots, så snygga älskar höga stövlar. VILL HA!

Crash Bandicoot

| Postat i: dagbok

 

Har legat i min feta dubbelsäng och spelat Crash Bandicoot med min lillebror. Bästa spelet helt seriöst, får nostalgi varje gång jag spelar det hehe. Jag är en riktig gamer ! :D


Night snack

| Postat i: fitness
 
Kiwi och ett stort iskallt glas tranbärsjuice får duga som kvällsmat.. SÅ JÄKLA GOTT!

Fitspiration

| Postat i: fitness
Tumblr_miqw3qiadj1s0dn4wo1_500_largeTumblr_miqytm5jom1s6var0o1_500_large563086_425181550907389_1462282631_n_large
 
Lite motivation, allt går att få det gäller att kämpa för det bara ;)

Vårkänslor

| Postat i: dagbok
 
Åh idag var en sådan härlig dag då solen sken och man fick verkligen vårkänslor. Skinnjackan och Ray-Bans var självklart på. Så jävla underbart !! Jag gjorde dock inget speciellt var och fika med en vän och därefter tränade jag.
 
Hände en rätt rolig och väldigt skum grej på gymmet idag, höll på gjorde några squats när en kvinna i runt 20-25 års åldern spankar mig på rumpan och säger att jag har en fin röv. Jag blev helt "WTF?" sedan frågade hon mitt nummer. Jag visste inte vad jag skulle svara eller hur jag skulle reagera så jag sa att jag inte tände på kvinnor. Hahaha vafan ska man göra i en sån situation? Hade aldrig vart med om något liknande. Har inget emot homosexuella men vafan tanken om att "ser jag lesbisk ut?" har inte lämnat mitt huvud. Undra vad som fick henne att tro att jag skulle vara intresserad? x)
 
Pusspuss, 
Camilla Fernandez

Fruktsallad á la Mischy

| Postat i: fitness
 
Blev sugen på fruktsallad. Fett gott fräsch, lätt och nyttigt. Min fruktsallad innehåller banan, kiwi, äpple och vindruvor men ni kan ha precis vad ni vill. Om ni vill få det att smaka extra gott kan ni lägga smält vit choklad på det. Mums !

240213

| Postat i: dagbok
 

 

 

 

Bilder ifrån gårdagens fest. Haha så jävla kul min kompis gav Gisselle en ananas som födelsedagspresent. Så jäkla skön sen så gav mina kompisar henne en lapdance. Haha hade det jävligt kul, vi gjorde även en Harlem shake kl.4 på morgonen och gick och la oss vid 5. Herregud sov hela dagen idag. Helt död haha.


Happy bday babe !

| Postat i: dagbok
 
Idag så fyller min bästavän Gisselle 18 år och det ska vi fira ordentligt ikväll. Så otroligt fina minnen vi har tillsammans att jag önska vi kunde spola tillbaka tiden och uppleva allt igen. Men äsch, vi är unga och har hela livet fram för att skapa nya. Älskar dig så mycket min andra halva <3

Thrift shop

| Postat i: musik
 

Sportlov

| Postat i: dagbok
 
Det är F***CKING SPORTLOV!!!! asdfghjkllkh så jävla underbart. Behöver jag skriva mer? 
Tänkte gå ut men äsch fuck it, är för trött. Ska stanna hemma och kolla på en massa serier
och filmer och tjocka mig med Ben and Jerry's ..
Puss och kram,
Camilla Fernandez

Levander

| Postat i: fotografering
 
 
Dessa bilder på levander blomman tog jag nu när jag var i Chile lite spontant, blev riktigt nöjd med bilderna.

The Harlem Shake

| Postat i: dagbok
Har ni sett "The Harlem Shake" videosarna. Haha så jäkla sköna! För er som inte vet vad det är så är det när någon dansar/rör på sig och alla runt omkring is minding their own business sen BAAM kommer droppet och alla runt omkring börjar dansa och vara galna. Måste fan göra en sådan här video med grabbarna i klassen. Här är några av mina favorit "Harlem shake" video.. sista är helt jävla flippad, helt jävla random hahah..
 
 

Francisco Lachowski

| Postat i: dagbok
 
Francisco Lachowski är nog en världens snyggaste man, he is mine so back of bitchess... D Ö R !

FML

| Postat i: dagbok

 

Håll ut bloggläsare, nej jag har inte glömt er. Som jag berättade innan så har jag fysikprov imorgon (!) och jag har pluggat ihjäl mig. Plus att jag lyckats bli sjuk. Så jag har spenderat mina vardagar mer eller mindre sängliggandes med ett paket näsdukar och en fet jävla fysikbok. Bilden ovanför beskriver rätt så bra hur jag känner just nu. Thank god att musik, mobil, dator och tv finns där för att jag inte ska ruttna. What would I be without you mina kära elektronikprylar!!! <3

 


Django Unchained

| Postat i: dagbok

 

Var på bio och såg Django unchained med min kille. Fyfan vilken bra film från början till slut, action scenerna var dock rätt grova men effekterna var grymma. Rekommenderas starkt, så take your lazy ass to the nearest cinema and see it !! ;)


Valentines day

| Postat i: dagbok

 

Vart ute och åt middag på en restaurang vars namn jag glömt men ligger på söder med min fina pojkvän. Hade det super kul. Fick en ros, gosedjur och ett halsband av honom. Jätte gullig! Hoppas ni haft en minst lika fin alla hjärtans dag !! <3


Valentines day outfit

| Postat i: fashion
 
stickad tröja-Cubus  svarta leggins-Bikbok  klocka-Cartier  skinnstövlar-Scorett  halsband-present

Fysik

| Postat i: dagbok
Tumblr_mi0ly3wziu1rehvbto1_500_large
 
Förlåt för en dålig uppdatering. Har fysik prov nästa vecka så denna vecka betyder plugg. Yes, det är mitt fabulösa liv som naturare... -.-
 
 

Fiesta!

| Postat i: dagbok

 

Åh herregud vilken natt! Var på min kompis Piero's 18-års fest igår kväll. Så jävla lyckad kväll, tog med mig mina bästa kompisar och nästan hela Östra real var där haha. Hade seriöst en toppen kväll med alla. Dansa och fucka ur hela natten lång, living young, wild and free! ;)


Frulle

| Postat i: dagbok

 

Jag och Gisselle har nyss vaknat och gjort pannkakor med choklad glass och frukter. Mums! Sjuk natt vi kom hem vid halv 4, och åt toast för vi var vrålhungriga och sen däcka vi i min mysiga säng. Bilder ifrån festen kommer upp så småningom .. 

Love,
Camilla Fernandez


New in from Bik Bok

| Postat i: fashion
Var och shoppa idag och kom hem med ett par shorts och kjol ifrån Bik Bok.

Nya kuddar

| Postat i: hem och inredning
 
Dem här två kuddarna fick jag spontant av mamma idag. Passade perfekt till min stora dubbelsäng och jag som älskar prydnadskuddar och dekoration. Love them, tack mami! 

Polaroid kamera

| Postat i: fotografering
 
Har alltid önskat mig att ha en Polaroid kamera, tycker dom tar så himla häftiga bilder!
Vad tycker ni om dom? Vet ni kanske vart man kan hitta dom?

My life

| Postat i: musik
 

Nobelmuseet

| Postat i: dagbok
Vart på Nobelmuseet idag med klassen, det var rätt tråkigt. Vi gick ju inte dit och kolla på massa utställningar och sånt nej, nej vi var alltså där för att ha en föreläsning om litteratur. Inte alls kul. Men rätt intressant ifall man gillar sånt jag är inte stort fan av litteratur alls. Men det var helt ok.
 
Imorgon så är jag ledig, wohoo! Vi fick jobba på vår fysik projekt hemma. Chill! Men nu ska jag fortsätta kolla på Sverige som får stryk av Argentina på fotboll, haha men håller endå tummarna för er Sverige!! GET OUT AND BEAT THOSE BITCHESS ! ;) 
 
Puss på er världens finaste läsare !
Camilla Fernandez
 

Projektvecka

| Postat i: dagbok
 
Denna vecka har vi projektvecka på Östra real. Vad är det första man tänker? Yaay, skippa lektioner och lalla i en vecka typ. Fuck no, på natur måste vi få en otroligt komplicerad rapport i fysik som dom tänkt sig att vi ska skriva ungefär 8-9 sidor på en vecka (!!!) och om två veckor har jag en fet fysik prov på två kapitel.Please, physics leave me alone !!
 
Ok, nu fick jag ut min rage på fysik haha men tjaa... skönt att börja sent varje dag och slippa lektioner i alla fall. (Y) Bjuder på en bild ifrån i somras då jag var i Lloret de mar som ligger nära Barcelona Spanien, give me summer!!! :)
 
Ciao, 
Camilla Fernandez

SPLAY

| Postat i: dagbok
 
 
Så skön video med en massa kända youtubers som RMM, Rackartygarna, Mangemakers, Detvetdu och massa andra svenska Youtube kändisar. Kommer bli kul att se premiären nästa söndag, ska ni kolla?

Svarta stövlar

| Postat i: fashion
Gick på en promenad genom söder och hittade dessa snygga stövlar i Belle shoes för bara 299:-. Totally worth it! Älskar stövlar och nitar ! 

Natti natti

| Postat i: dagbok
 
Ska nog sova nu kommer endå inte gå ut idag, ska vakna tidigt och träna imorgon (det är tanken åtminstone). Beach'13 here I come! haha men ni får ha en underbar fredag natt, sup inte för mycket bara.. ;)
 
Godnatt bloggläsare!
Camilla Fernandez

Just sayin'

| Postat i: fitness
385175_183619175095228_109874480_n_large

militärgrön tröja

| Postat i: fashion

Tatuering

| Postat i: dagbok
Funderat länge på att göra en tatuering i nacken, det kommer jag att göra någongång under mina arton bast har jag bestämt mig. Dock har jag inte bestämt vad jag ska göra. Jag älskar symbolen för "oändlighet" den är så himla snygg men däremot har jag också tänkt kanske skriva någon citat/text/mening som betyder något för mig som till exempel Kenza har.. Vad tycker ni är snyggast?
 
Kram,
Camilla Fernandez